Podzimní Raw koláč z dýně.
Korpus - Vložíme vlašské ořechy, kokos a cukr do mixéru a rozmixujeme, dokud vše není jemně mleté. Přidáme rozinky, datle a sůl a opět vše rozmixujeme až se nám krásně vše spojí. Formu na koláč vyložíme pečícím papírem. Rukama směs rovnoměrně vtlačíme a vyrovnáme do formy.
Dýňová náplň - V mixéru rozmixujeme dýni, kešu, kokosové mléko a sirup na krémovou směs. Přidáme datle a koření a pokračujeme v mixování. Nakonec lecitin kokosový olej. Vše rozmixujeme a dáme na korpus.
Poleva - V malé misce smícháme Lucuma prášek a javorový sirup, lžící vymícháme krémový karamel, kterým tvoříme ornament na koláči a posypeme pekanovými ořechy. Dáme do lednice. Rozkrájíme na čtverečky a podáváme.
Vlašské ořechy Kokos Třtinový cukr Rozinky Datle Dýně Kešu oříšky Kokosové mléko Kokosový olej Zázvor Hřebíček Kurkuma Lucuma Javorový sirup Pekanové ořechy
Zdroj: rawfoodrecipes.com
Raw dezet s baobabovým práškem Raw termix z čistých ingrediencí Oříškové koule a chilli omáčka Cuketové tagliatelle s houbovo ořechovou omáčkou Kokosové Smoothie Raw salát s tahini zálivkou Raw čokoládový pudink Raw indiánské rizoto Čokoládové smoothie s kořenem maca Plněná rajčata
Naši partneři