Vynikající kulinářský zážitek. Vřele doporučuji jako pohoštění pro hosty při oslavě, párty atd.
Namočíme kešu oříšky přes noc. Druhý den je osušíme a vložíme do mixéru spolu s rejuvelak sirupem.
Rozmixujeme a necháme hmotu 3 dny fermentovat v sítku. Nezapomeneme přikrýt gázou nebo ubrouskem, aby se zabránilo kontaminaci sýra nečistotou. Po třech dnech, když je fermentace hotova, promícháme se solí, pepřem a olivovým olejem. Rozdělíme hmotu na dvě poloviny a do jedné z nich přimícháme nasekané olivy, tymián a agáve sirup, dobře promícháme.
Z druhé poloviny uděláme další poloviny, mezi které dáme ochucenou hmotu. Sušíme sýr cca 24 hodin. Uchováváme jej v lednici ve vzduchotěsné nádobě.
Zdroj: lifefood
Nepečený koláč s avokádovým krémem Zelené Smoothie Mangové Smoothie Raw mrkvové špagety s omáčkou Raw salát s kapustou Hummus Delikatesní jablkový salát Sušenky s kousky čokolády Zeleninové nudle s bazalkovou omáčkou Quinoa Tabbouleh
Naši partneři