Vřele doporučuji tyto vynikající sušené RAW jablkové krekry. Tyto krekry jsou plné proteinů a sacharidů, ale v naturální formě. Jsou vhodné pro aktivní děti a samozřejmě i dospěláky.
Na kolečka v průměru 6 cm, které tvarujeme přes vykrajovátka, použijeme vyzrálé a šťavnaté jablíčka. Nejprve si nastrouháme jablka a až potom přidáváme jadérka, neboť jablíčka mohou mít různou vlhkost.
Zapracujeme skořici a zázvor. Len rozmixujeme funguje jak lepidlo pro ingredience.
Rozmixujeme i třetinu dýňových jadérek. Konzistence tak lépe drží pohromadě. Přimícháme sirup, aby se celá směs slepila.
Do sušičky si musíme dát fólii na sušení, aby sladidlo nestékalo mezi šuplíky. Sušíme v průměru 1 cm tlusté a cca 6cm průměr kola asi 15h. Sušička vám umožnit raw sušení, tedy zachování živin a sušit můžete při 45 C °. Možná kvůli vlhkosti jablek budete muset sušit déle. Pokud vám nejde o raw, přidejte teplotu v sušičce na maximum.
Zdroj: dobruchut..sk
Vege rawburgery Raw čokoládový pudink Ananasové gazpacho Tatarská omáčka Raw salátek z hlívy ústřičné Mangové Smoothie Dip z naklíčené cizrny Zdravé smoothie z červené řepy Detox Smoothie s kopřivou Sušenky s kousky čokolády
Naši partneři