Pomeranč
Plody jsou kvalitním zdrojem vitamínu C a konzumují se čerstvé, kompotují se nebo lisují na osvěžující šťávu. Téměř 90% produkce pomerančů je průmyslově zpracováno. Ze slupek se získává pektin a hlavně esenciální oleje, které slouží k aromatizaci potravin a v kosmetice, v menší míře se používají v lékařství k výrobě tinktur.
Nejprve rozmixujeme banány a pomeranče, část nalijeme do sklenice. Do zbylé směsi přimixujeme borůvky. Dolijeme sklenici a ozdobíme RAW kakaovými boby.
Zdroj: vitarecepty.cz
Buchtičky s vanilkovým krémem Raw čokoládovo-datlové tyčinky Raw pasta Raw dezet s baobabovým práškem Raw brokolicová polévka Květákový kuskus Müsli tyčinky Zeleninový raw salát s kešu oříškama Jablkový koláček Mandlové Smoothie
Naši partneři