Granátové jablko je aromatické ovoce se sladkokyselou chutí. Granátová jablka obsahují cca 77 % vody, vápník, fosfor, železo, hořčík, velké množství sodíku, draslíku, cukrů, organické kyseliny (zejména kyselinu citrónovou), z vitamínů jsou významně zastoupeny vitamín B (B1, B2 a B3) a C, v menší míře pak i vitamín A ve formě provitamínu (karotenoidů); obsahují také 6 esenciálních a 9 neesenciálních aminokyselin.
Všechny ingredience na vysoký výkon rozmixujeme na hladké pyré.
Zdroj: prevention.com
Raw čokoládovo-datlové tyčinky Žampionová polévka Raw super čokoláda Raw mrkvové špagety s omáčkou Smoothie s chia Dýňové Halloween košíčky Zeleninový raw salát s kešu oříškama Polévka Gaspacho Super shake Smoothie Výborná malinová snídaně
Naši partneři