Červená řepa
Aktivuje tvorbu červených krvinek, zásobuje buňky kyslíkem. Vyvolává optimističtější náladu. Zbavuje střeva jedovatých látek, odstraňuje zácpu. Dodává pružnost a lesk pleti, vlasům a nehtům. Neutralizuje a zároveň odstraňuje jedovaté látky, zvláště v mozku.
Kešu a vlašské ořechy namočíme do vody minimálně na 6 hodin.
Konzervu s kokosovým mlékem otevřeme a oddělíme tuhou hmotu od tekuté. Na krém budeme potřebovat pouze tuhou část.
Hořkou čokoládu rozpustíme v mikrovlnce a do teplé čokolády přimícháme kokos. Směs necháme v lednici zatuhnout min. na 3 hodiny.
Uvařenou červenou řepu oloupeme a spolu s namočenými ořechy, kokosovým tukem a medem vložíme do mixéru. Vše rozmixujeme na tuhou hmotu.
Nakonec přisypeme mleté lněné semínko a už jen vařečkou promícháme.
Ručním mixérem vyšleháme vychlazenou kokosovou hmotu do krému.
Do krému přimícháme kakao a med. Malou kulatou formu o průměru 16 cm vymažeme kokosovým tukem a těsto do ní namačkáme tak, abychom měli okraje výše.
Náplň natřeme na těsto. Vrch posypeme kakaovými Boby. Koláč necháme alespoň 3 hodiny ztuhnout v lednici.
Červená řepa Lněné semínko Med Kešu ořechy Vlašské ořechy Kokosový olej Kokosové mléko Kakao Hořká čokoláda
Zdroj: dobruchut..sk
Smoothie superhrdina Raw čokoláda Salát z marinované dýně Raw dresink Smoothie s kiwi a řeřichou Raw zelená polévka s arašídy Raw špagety z červené řepy s koprem Raw mrkvová polévka s kokosem Raw okurkový salát Krémové Smoothie s broskví
Naši partneři