Dýňový koláč s kokosovou šlehačkou.
Korpus - smícháme datle, mandle, oves, kokosový olej, sůl a skořice v kuchyňském robotu vytvoříme těsto. Přidáme strouhaný kokos na kuchyňském robotu v posledních několika sekundách. Formy nebo formu vyložíme pečícím papírem. Přitiskneme těsto na dno a tvoříme hluboké misky kůrku pokrývající celou formu. Dáme do mrazáku a připravíme náplň.
Dýni oloupeme a zbavíme jadérek a rozkrájíme do čtyř čtverců a pak na kostičky. Vložíme všechny přísady do mixéru a směs rozmixujeme do hladka. Vyjmeme formy z mrazáku a naplníme dýňovou náplní. Vrátíme do mrazáku na dobu 15 minut.
Datle Mandle Ovesné vločky Strouhaný kokos Skořice Dýně Banán Mandlové mléko Kokosové máslo Kokosový olej
Zdroj: rawfoodrecipes.com
Raw bramborový salát Dýňové Smoothie Smoothie s červenou řepou Raw mrkvové kolečka s pikantní Tahini omáčkou Raw koláč z červené řepy Raw okurkovo - avokádová polévka Květákové sushi Raw salát z řasy s pestem Pórková polévka Müsli tyčinky
Naši partneři