Velice chutný tabbouleh z quinou a čerstvou zeleninou. Velice chutné jídlo na horký den. Čím déle je jídlo uleželé, tím má lepší chuť.
Quinoa dusíme 15 minut a posolíme. Necháme vystydnout na pokojovou teplotu. Rajčata, okurku a cibuli nakrájíme na kostičky. Petržel nasekáme na drobno a mrkev nastrouháme. Vše dohromady smícháme spolu s olivovým olejem, citronovou šťávou a mořskou solí. Můžeme ihned podávat.
Quinoa Olivový olej Mořská sůl Citronová šťáva Rajčata Okurka Cibule Mrkev Petržel Raw strava
Zdroj: allrecipes.com
Dip z naklíčené cizrny Raw sušenky RAW čokoládový pudink Čokoládový dort s kokosem Ovocné kostičky Raw mandlový salát Raw brokolicový salát Raw dýňový koláč Raw zeleninové těstoviny Raw kakaový pudink
Naši partneři