Co může být lepšího na dlouhé zimní večery, než pudink ze sladkých pomerančů, jemné mandlové pasty s intenzivní chutí kakaa a vůní skořice.
Oloupeme pomeranče, přidáme vodu a chia semínka a rozmixujeme. Přidáme mandlovou pastu a dochutíme agáve sirupem, skořicí a kakaem. Opět promixujeme. A je pudink hotov.
Podáváme v malých skleničkách a ozdobíme kolečky nakrájeného pomeranče a skořicí.
Aby jsme docílili lepší pudinkové konzistence, dáme pudink na hodinu do lednice.
Zdroj: lifefood
Raw broskvový dezert Raw brokolicová polévka Delikatesní jablkový salát Raw perníček Raw kapustový salát Míša řezy s příchutí máty Raw salátek z hlívy ústřičné Raw bramborový salát Snídaně plná energie Raw špagety s pestem z medvědího česneku
Naši partneři